Šiandien trumpai apie „topinius” projektus.

Paprastas uteniškis apie dabartinį baseiną pasigirtų nedaug. Kitos savivaldybės (Anykščiai, Rokiškis) vilioja mūsų kraštiečius naujais SPA malonumais ir didelėmis erdvėmis. Visgi, mūsų miestas neturi tokių sąlygų, kurios viliotų svečius ir išlaikytų pastovius klientus.

Prieš rinkimus, dabartiniai valdantieji didžiavosi ir gyrėsi apie naują baseino projektą. Atrodė, kad SPA malonumai mūsų mieste jau ranka pasiekiami. Vis dėlto, baiginėjantis savivaldos kadencijai matome, kad paruoštas projektas nebuvo nei patvirtintas, nei įgyvendintas.

Neišsipildžiusi svajonė tampa dar vienų rinkimų „perliuku”. Apie ką aš čia kalbu? O gi apie niekam negirdėtą naująjį projektą. Šiame projekte numatoma ne tik SPA oazė, bet ir arenos renovacija.

Įdomiausia tai, kad niekas nieko nežino. Nėra vykdoma jokių apklausų, poreikio vertinimų, kaštų ir naudos analizių, netgi diskusijų su sporto vadovais (tik tam tikrų klubų).

Tad kyla diskusinis klausimas – ar projektas yra tik dar vienas rinkiminis triukas? Kodėl mes nieko nežinome apie kuriamus projektus ir kodėl mūsų nuomonė nėra svarbi?

/ Taryba

One Comment

  1. Tai reikia inicijuoti bibliotekoje diskusijas panašia tematika. Manau būtų įdomios diskusijos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *