Jau keletą metų bendradarbiauju su Utenos ekstremalaus sporto entuziastų asociacija. Kartu su asociacijos nariais stipriai dirbame dėl Utenos ,,skatepark” aikštelės renovacijos, kuri tikime greitu metu pamatys dienos šviesą, tačiau šįkart straipsnis apie kitą problemą – rampų, esančių prie Utenos DSC (arenos), nusidėvėjimas.

Gavau prašymą pasidomėti dėl rampų būklės, pristatyti problemą savivaldybės administracijai ir imtis veiksmų, kad problema būtų išspręsta. Buvau nuvykusi, apžiūrėjau esamą medinių rampų būklę, kuri šiuo metu nėra saugi aktyviai leisti laiką jaunimui. Taigi, kartu su asociacijos atstovais vykome pas merą – Marijų Kaukėną. Susitikime diskutavome apie galimybes sutvarkyti medines rampas kaip galima greičiau.

Mero siūlymu, susisiekiau su Utenos miesto seniūne ir ,,Utenos komunalininko” vadovu, kurie buvo nuvykę apžiūrėti rampų būklės. Reaguodami į problemą, specialistai apžiūrėjo reikiamas dalis ir artimiausiu metu mane informuos apie reikalingas lėšas rampų dangų pakeitimams.

Stengsiuosi, kad artimiausiu metu problema būtų išspręsta ir rampų dangos būtų sėkmingai pakeistos dar šį vasaros sezoną ir jaunimas leistų laisvalaikį sportuodami saugiai.

/ Taryba

One Comment

  1. Jau buvo sutvarkę, vėl tas pats, patys Uteniškiai ateina ir laužo. Ir visa aplinka aplink areną tokia pati, supynės, treniruokliai išlaužyti, krepšinio aikštelės uždarytos…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *